Managed hosting door True

Ook iOS 5 en iCloud scoren goed

Apple verkoopt iPhone 4S ruim 4 miljoen keer

 

Apple heeft in de eerste drie dagen sinds de introductie op 14 oktober 2011 al meer dan vier miljoen exemplaren van de nieuwe iPhone 4S verkocht. Bovendien is het nieuwe besturingssysteem iOS 5 binnen vijf dagen na de release al door meer dan 25 miljoen klanten geïnstalleerd. Verder hebben ruim twintig miljoen klanten zich aangemeld voor de online opslagmogelijkheid iCloud.

De iPhone 4S is momenteel te koop in de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk en zal vanaf 28 oktober in nog eens 22 landen verkrijgbaar zijn, waaronder Nederland. Tegen het einde van dit jaar moet iPhone 4S in meer dan zeventig landen te koop zijn. Volgens Apple zijn er twee keer zoveel iPhones verkocht als indertijd bij de iPhone 4. Het bedrijf dankt de goede verkopen aan de combinatie die mogelijk is met iOS 5 en iCloud.

De iPhone 4S heeft een dual-core A5-chip, een compleet nieuwe camera met geavanceerde optische technologie, 1080p video-opnamefunctionaliteit met HD-resolutie en Siri, een intelligente assistent die je vragen kunt stellen. DeiPhone 4S is verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering van 16 GB, 32 GB en 64 GB.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4231826). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.