Managed hosting door True

Abecon gecertificeerd voor FileMaker 7

 

Abecon heeft als eerste Nederlandse software-ontwikkelaar het FileMaker 7-certificaat behaald. De eerste twee softwaredeskundigen van Abecon hebben met goed gevolg de FileMaker 7-opleiding afgerond.

FileMaker biedt sinds september 2004 het FileMaker 7-opleidingsprogramma. Het doel van de opleiding is ontwikkelaars vertrouwd te maken met de nieuwe mogelijkheden die FileMaker 7 biedt. Deelnemers die de opleiding met goed gevolg afronden, ontvangen een FileMaker 7-ontwikkelaarscertificaat dat klanten garandeert dat hun ontwikkelaar terzake kundig is en het maximale uit hun investering in FileMaker-software haalt.

Niels van Golden, FileMaker-unitdirecteur bij Abecon, zegt: ‘Wij zijn verheugd dat onze FileMaker-expertise met dit certificaat wordt ondersteund. Wij hebben ons relatiebeheersysteem, TotalOffice 5, ook in FileMaker 7 ontwikkeld. Met dit certificaat zijn onze klanten verzekerd dat zij voor FileMaker 7-kennis bij Abecon aan het juiste adres zijn.’

Het examen toetst kandidaten op de basiskennis die vereist is om FileMaker 7-oplossingen te ontwikkelen en omvat de gehele FileMaker 7-productreeks: FileMaker Pro 7, FileMaker Developer 7, FileMaker Mobile 7, FileMaker Server 7 en FileMaker Server 7 Advanced.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/423082). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.