Managed hosting door True

Copaco gaat Extended Systems distribueren

 

Copaco Nederland heeft een distributieovereenkomst getekend met Extended Systems, leverancier van mobiele applicatieoplossingen. De overeenkomst tussen Copaco Nederland en Extended Systems omvat de distributie van OneBridge Mobile Groupware-oplossingen.

OneBridge Mobile Groupware zorgt ervoor dat kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd hun personeelsefficiency kunnen verbeteren door het bieden van beveiligde, ‘out-of-the-box’, toegang tot e-mail, contacten, notities en kalender. Dit gebeurt op een brede reeks van mobiele instrumenten die opererend op platformen zoals PocketPC, PalmOS, WindowsSmartPhone, Win32 of Symbian. Vergeleken met andere mobiele messaging-oplossingen in de markt, vereist de OneBridge Groupware geen extra maandelijks abonnement en werkt het op bestaande handhelds. Bovendien kan het gemakkelijk worden uitgebreid om non messaging applicaties, zoals CRM, Sales of Field Service software, te mobiliseren.

Extended Systems heeft een uitstekende oplossing wanneer het gaat om mobiele Exchange,’ zegt Iwan Kuijpers, general business unit manager bij Copaco Nederland. ‘Als een van de leidende Microsoft-leveranciers in Nederland zijn wij van mening dat Extended Sytems en Copaco Nederland een perfecte match zijn. De middelgrote en kleine bedrijven kunnen nu profiteren van de eenvoudig te implementeren en functionele mobiele messaging-oplossing. Deze oplossingen kunnen eenvoudig uitgebreid worden tot hun meest belangrijke bedrijfsapplicaties. We zien dan ook een goede toekomst in de samenwerking met Extended Systems.’

‘De opvatting dat middelgrote en kleine bedrijven zich geen mobiele oplossingen kunnen veroorloven, of niet genoeg kennis in huis hebben om ze te implementeren, is gewoonweg niet juist,’ zegt David Savage, general manager Extended Systems Benelux. ‘Deze bedrijven moeten juist vaak reactiever naar hun klanten zijn dan de grote bedrijven in de markt, om hun doelstellingen te kunnen behalen. De mobiele oplossingen, zoals OneBridge Groupware ze biedt, kunnen hierbij zeer behulpzaam zijn. We zijn dan ook erg enthousiast om deze markt samen met Copaco Nederland te gaan bedienen.’

Extended Systems biedt de expertise, de strategie en de oplossingen om ondernemingen te helpen hun bedrijfsprocessen met behulp van mobiele technologie te stroomlijnen. De mobiele oplossing suite OneBridge maakt het voor bedrijven mogelijk om belangrijke ondernemingsapplicaties zoals e-mail, field service, sales force automation (SFA), enterprise recource planning (ERP) en client releationship management (CRM) te mobiliseren. Extended Systems heeft wereldwijd meer dan 2.500 ondernemingen als klant en heeft belangrijke allianties met Avaya, EDS, HP, Microsoft, Motorola, Nokia, palmOne, PalmSource, Sharp, Siemens, Sotfware AG, Sony, Ericsson, Symbian en Toshiba.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/423014). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.