Managed hosting door True

Furore bouwt academisch subsidiesysteem

 

Ict-dienstverlener Furore uit Amsterdam bouwt een subsidiesysteem en projectadministratie voor de academische wereld in Nederland. Opdrachtgevers zijn de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), de Stichting Technische Wetenschappen (STW) en de Stichting voor Fundamenteel Onderzoek der Materie (FOM). Doel van Isaac (InformatieSysteem voor Aanvragen, Archivering en Communicatie) is het realiseren van een flexibel, efficiënt en betrouwbaar concernsysteem voor de drie opdrachtgevende instanties.

Isaac ondersteunt de organisaties NWO, STW en FOM bij het indienen en behandelen van aanvragen voor de financiering van onderzoek en het beheer van onderzoeksprojecten. Het systeem vervangt een aantal oudere concernsystemen en moet leiden tot een standaardmanier van subsidieafhandelingen. Automatiseerder Furore is actief in de sectoren zorg, wetenschap en onderwijs en biedt advies, maatwerkoplossingen en ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4215107). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.