Managed hosting door True

Nieuwe Android-variant is uitgesteld

 

De lancering van de nieuwe versie van smartphone en tablet-besturingssysteem Android is uitgesteld. De bijeenkomst waar Google en Samsung de nieuwe versie Ice Cream Sandwich, zoals Android 4.0 heet, zouden uitbrengen is opgeschort. Volgens geruchten is het om het overlijden van Apple mede-oprichter Steve Jobs, maar het kan ook te maken hebben met een gelekte video van Nexus Prime. Tijdens de bijeenkomst zou deze nieuwe Android-smartphone ook worden gepresenteerd.

Ice Cream Sandwich moet de eerste Android-variant worden die zowel op de smartphone als op de tablet kan worden gebruikt . De meeste Android-telefoontoestellen maken gebruiken van 2.2 Froyo. Dat is niet de laatste versie van het besturingssysteem voor telefoons,dat is 2.3 Gingerbread. Voor tablets is 3.2 Honeycomb beschikbaar, maar dit wordt nog maar weinig gebruikt.

Windows Phone Mango

Terwijl Microsoft bezig is met de uitrol van Windows Phone Mango, moeten gebruikers van Google's besturingssysteem nog even op een update wachten. Google beloofde echter dat Ice Cream Sandwich in november 2011 beschikbaar zou zijn. Waarschijnlijk zal een nieuwe datum voor de geannuleerde persbijeenkomst dus niet lang op zich laten wachten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4212726). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.