Managed hosting door True

Document Dialog gaat met Techno Design samenwerken

 

Document Dialog heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Nederlandse Techno Design voor de distributie van de productlijn van het IPM (Information Publishing Management) System dat de mogelijkheid biedt om informatie uit databases direct te converteren naar marketingmaterialen.

Zowel vorm als inhoud worden centraal beheerd. Deze marketinginformatie wordt door IPM System direct omgezet in QuarkXPress, InDesign of PDF. Hiermee zijn marketinguitingen, zoals catalogi, brochures, prijslijsten en internetpagina’s, geheel automatisch te produceren. Document Dialog zal IPM System breder in de markt gaan zetten, waardoor Techno Design zich meer kan richten op de verdere ontwikkeling van het systeem.

‘Wij zijn heel content met de samenwerking met Document Dialog.’ aldus Hermann Matieschek, director of worldwide sales van Techno Design, ‘Document Dialog heeft zijn competentie in de distributie van database publishing-systemen bewezen en wij zien Document Dialog als een perfecte partner voor het IPM System in diverse markten.’

‘IPM System is een zeer breed in te zetten oplossing voor het beheer en het produceren van database gebaseerde marketingmaterialen,’ aldus Jaap Nieboer, directeur van Document Dialog. ‘En dit past uitstekend bij onze achtergrond in variable data printing oplossingen. IPM System biedt een zeer specifieke contentmanagementoplossing voor alle ondernemingen die zelf marketingmaterialen willen produceren. Binnen deze nieuwe samenwerking doen we eigenlijk allebei waar we erg goed in zijn. Techno Design is een uitermate innovatieve software-ontwikkelaar en Document Dialog heeft de kennis van diverse internationale markten en implementaties.’

Het IPM System is specifiek ontworpen voor cross media publishing doeleinden en kan marketinguitingen geheel automatisch produceren. Zowel de inhoud als de vorm worden in het systeem centraal beheerd, waardoor ze inzetbaar zijn voor elk gewenst medium. Document Dialog zal de productlijn van het IPM System in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op de markt brengen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/421165). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.