Managed hosting door True

VX Company scoort hoog als Exadata partner

 

In San Francisco werd tijdens Oracle OpenWorld bekend gemaakt dat van de 164 nominaties voor de EMEA Partner award 'Exadata partner of the year', IT-dienstverlener VX Company op de tweede plaatst is geëindigd.

Dit houdt in dat VX Company op Europees niveau de op een na meest succesvolle dienstverlener is op het gebied van Oracle Exadata, een databasemachine die extreme performance biedt op het gebied van Online Transaction Processing (OLTP), datawarehousing en databaseconsolidatie. Op de eerste plaats is Tradeware geëindigd, een Exadata dienstverlener uit Zwitserland.

Met deze tweede plaats in Europa spreekt Oracle haar waardering uit voor de inzet van VX Company op het gebied van Exadata. VX Company heeft dit onder andere te danken aan het feit dat zij in het afgelopen Oracle boekjaar vijf Exadata machines hebben verkocht in samenwerking met Oracle en de expertise die zij in huis heeft op het gebied van Exadata, Oracle Database, Linux en Data Warehousing. Volgens Oracle heeft de hoge eindiging van VX Company te maken met de innoverende en enthousiasmerende manier waarop VX Company met de Exadata databasemachine de markt toetreedt en de professionele dienstverlening rondom Exadata.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4210970). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.