Managed hosting door True

Xperi nieuwe partner van SAP

 

SAP specialist Xperi uit Den Bosch is benoemd tot SAP Business All-in-One Partner. Xperi is een nieuw initiatief van SAP experts die in deze markt al vele succesvolle implementaties hebben uitgevoerd. Het bedrijf richt zich vooral op groothandels- en productiebedrijven en is momenteel actief in Nederland en België.

Xperi zet onder meer ERP Baseline van SAP Business All-in-One in: een geïntegreerde oplossing van SAP met een gegarandeerd snelle implementatie tegen vaste kosten. Xperi levert daarnaast zelf ontwikkelde businessapplicaties met behulp van BusinessObjects, mobiele applicaties en aanvullende diensten. Groothandels- en productiebedrijven kunnen met deze apps snel op hun veranderende behoeften inspringen.

Businessapplicaties

Xperi gebruikt onder andere een webconfiguratietool voor zijn ERP-implementaties. Hiermee kunnen gebruikers de configuratie zelf bepalen en online de verwachte investering direct uitrekenen. De businessapps worden op een nieuwe manier aangeboden. Zo worden de producten gedurende een proefperiode gratis ter beschikking gesteld. De Xperi-diensten zijn zo ingericht dat bedrijven er direct gebruik van kunnen maken - zonder ingewikkelde procedures of grote contracten.

Quotes SAP en Xperi
Patrick Jansen, Sales- en Marketing Manager van Xperi: "De erkenning vanuit SAP vormt een prima basis om onze business verder uit te bouwen. Korte implementaties, een direct toegevoegde waarde en snelheid van levering zijn voor ons sleutelwoorden. SAP oplossingen zoals ERP Baseline en SAP BusinessObjects zijn daarvoor uitstekende hulpmiddelen."

Arjan Vork, Partner Recruitment & Development Manager bij SAP Nederland: "Xperi is een innovatieve partij die binnen de markt van groothandels- en productiebedrijven én op SAP gebied over veel ervaring en kennis beschikt. Ik zou dit verwoorden als: "Xperi gaat voor eenvoud in aanpak en zoekt naar de oplossing binnen de mogelijkheden van bestaande SAP producten. Standaardfunctionaliteiten van SAP worden door Xperi uitgebreid met eigen ontwikkeling en diensten. Partners zoals Xperi zijn zeer belangrijk voor SAP en meer dan welkom in ons Partner Ecosysteem."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4210952). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.