Managed hosting door True

Semper Software benoemt drie nieuwe resellers

 

Semper Software, marktleider op het gebied van Windows en Linux software continuity, maakt bekend dat het drie nieuwe resellers heeft toegevoegd aan haar partnerprogramma: Agile Software, Alkum Solutions en Functional IT.

De groei van Semper Software in de Nederlandse markt is voor een belangrijk deel te danken aan onze channel partners", zegt Mark van de Griendt, Sales Director bij Semper Software. "Resellers zijn een essentieel onderdeel van onze go-to-market strategie waarin wij gekozen hebben voor een 100% indirect verkoop model. Agile Software, Alkum Solution en Functional IT begrijpen hoe onze producten meerwaarde bieden voor elke organisatie die op zoek is naar een hoge beschikbaarheid van Windows en Linux platformen. "

"Semper Software helpt ons onze klanten te voorzien van echte Disaster Recovery-diensten," aldus Erwin van Workum, eigenaar en directeur van Alkum Solutions. "De zelfherstellende functionaliteiten binnen Semper Software stellen ons in staat om onze zakelijke activiteiten uit te breiden en de kloof te dichten voor de Disaster Recovery-diensten in EMEA"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4210938). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.