Managed hosting door True

Capgemini gaat mobiel met SAP en Sybase

 

Capgemini is een samenwerking aangegaan met Sybase, onderdeel van SAP, om de zakelijke toepassing van mobiele oplossingen te managen. Capgemini zal mobiele oplossingen hosten, ondersteund door Sybase Managed Mobility-technologie, en zal deze aanbieden op basis van software as a service (SaaS) en platform as a service (PaaS). Daarnaast willen Capgemini en SAP een overeenkomst aangaan om de mobiele oplossingen van SAP beschikbaar te maken voor klanten.

Het gebruik van zakelijke mobiele toepassingen in bedrijven groeit, naarmate meer medewerkers mobiele apparaten gebruiken voor het uitvoeren van bedrijfskritische taken en real-time besluitvorming. Consumententechnologie is de stuwende kracht achter de ontwikkeling van mobiliteit binnen organisaties, waarbij medewerkers op zoek zijn naar dezelfde mobiele ervaringen die zij ook in hun privéleven hebben.

Sybase Unwired Platform

Capgemini levert de complete suites met SAP-oplossingen zowel on-site als in de vorm van een service. Hierbij zijn meerdere opties mogelijk, van licensing tot implementatie, hosting en beheer. Via de overeenkomst met Sybase kan Capgemini mobiele diensten zowel on-site aanbieden als in een gehoste omgeving, via een publieke of private cloud, inclusief mobile device management en mobile enterprise application platform services en bijbehorende mobiele applicaties gebouwd op het Sybase Unwired Platform. Capgemini zal ook mobiele end-to-end oplossingen bieden via een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van mobility software van SAP, hosting en applicatieondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4210802). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.