Managed hosting door True

PC-Ware gaat verder met nieuwe algemeen directeur

 

Harry van der Voort wordt na een dienstverband van ruim twaalf jaar opgevolgd door Jörg Schmidt als algemeen directeur bij PC-Ware.

Schmidt krijgt de verantwoordelijkheid de strategie van de internationale IT dienstverlener in de Benelux verder tot uitvoer te brengen. Uiteindelijk heeft een verschil van inzicht omtrent de te varen koers voor de komende jaren geleid tot een breuk tussen Van der Voort en de directie van PC-Ware. Dr. Knut Löschke, CEO van PC-Ware: ‘Wij waarderen Harry voor alles wat hij in onze organisatie betekend heeft. Wij betreuren dat het verschil in visie heeft moeten leiden tot een definitieve breuk.’

PC-Ware, een marktleider op het gebied van software licentiëring, wil de markt gaan bedienen met een compleet portfolio aan services. Dit betekent dat PC-Ware meer wil gaan profiteren van de synergie die bestaat binnen de internationale organisatie en dat zij in de Benelux haar dienstverlening zal uitbreiden van Software Asset Management tot het leveren en ondersteunen van complete IT- oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/421011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.