Managed hosting door True

WoodWing en Adobe gaan samen op tablet

 

Publicatiesoftwarebedrijf WoodWing integreert de Digital Publishing Suite van Adobe in zijn eigen Enterprise Publishing System. Hiermee wordt het mogelijk om de crossmediale workflows van WoodWing aan te bieden in combinatie met Adobe's Digital Publishing Suite, die mediabedrijven en ontwerpers kunnen gebruiken om publicaties te maken voor tablets. WoodWing wordt ook value added reseller voor de verkoop van Enterprise en Professional Digital Publishing aan derden.

Woodwing helpt Adobe al jaren met de ondersteuning van InDesign en InCopy. Volgens Adobe zijn het niet alleen grote uitgevers van tijdschriften en kranten die meer op de tablet willen uitbrengen, maar ook reclamebureaus en kleine bedrijven. Adobe hoopt zijn klantenbestand uit te breiden door de nieuwe samenwerking.

Zelf in de hand

Gebruikers van het publicatiesoftwarepakket kunnen in Content Station en via WoodWing's plug-ins voor InDesign .folio-bestanden maken. Vervolgens is er binnen de Publishing Suite de mogelijkheid om applicaties te maken, zodat bedrijven hier geen externe partijen meer voor hoeven aan te stellen. Ze hebben hun eigen publicatieproces zelf in de hand.

Door de afspraken met Adobe zal WoodWing direct stoppen met de verkoop van de Reader Application- en Content Delivery-service. De softwarebedrijven verwachten dat de WoodWing-klanten die nog van deze diensten gebruikmaken, voor november 2012 zijn gemigreerd naar Digital Publishing Suite.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4209287). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.