Managed hosting door True

Iron Mountain opent nieuw Europees scancentrum

 

Dataopslagbeheerder Iron Mountain neemt in Stafford (VK) een van Europa´s grootste centra voor scannen, indexeren en verwerken van digitale en gedigitaliseerde documenten in gebruik.

Het is Iron Mountain´s 56e scancentrum in 19 Europese landen, met een oppervlakte van bijna 2500 vierkante meter, dat jaarlijks 250 miljoen documenten kan verwerken.

De geboden diensten zorgen dat professionele organisaties hun informatie beter kunnen beschermen, verwerken en benutten. Tegelijkertijd voldoen klanten er eenvoudig aan de sterk wisselende nationale en Europese wet- en regelgeving voor documentbeheer. Iron Mountain´s scandiensten ondersteunen ook hogere managementdoelstellingen ten aanzien van Het Nieuwe Werken, het papierloze kantoor en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het nieuwe scancentrum in Stafford ondersteunt de dienstverlening die Iron Mountain in heel Europa biedt, aan organisaties van iedere omvang en uit alle sectoren. Post, zoals klantbrieven, antwoordkaarten, facturen en PZ-dossiers, gaat direct naar het centrum waar die wordt gesorteerd, klaargemaakt en gescand. Digitaliseren naar het gewenste formaat, en indexeren van de gewenste gegevens, maakt de documenten geschikt voor gebruik en verwerking in de IT-systemen van de klant.

Ook in Stafford hanteert Iron Mountain stringente veiligheidsmaatregelen, wat de faciliteiten geschikt maakt voor de verwerking van informatie met de hoogste graad van gevoeligheid en vertrouwelijkheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4207464). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.