Managed hosting door True

Insight Nederland start verkoop hardware

 

Insight Nederland, een softwarelicentiespecialist, voegt hardware toe aan het bestaande software- en dienstenportfolio.

De uitbreiding in het aanbod is onderdeel van de wereldwijde strategie van Insight een compleet pakket aan producten en oplossingen te bieden, van hardware tot software, en daarmee de belangrijkste markten van Insight van dienst te zijn. Het geïntegreerde platform voor software, hardware en IT-diensten, biedt bedrijven de mogelijkheid eenvoudig het IT-portfolio aan te schaffen en te beheren. Dit zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter hun inkoop kunnen doen en daarmee totale IT-kosten kunnen verlagen.
Insight Nederland biedt het volledige scala aan IT-hardware en aanverwante producten, variërend van computeronderdelen, printers, opslag, netwerken, communicatie, Sound & Vision en randapparatuur.

'MyInsight'
Als extra service, biedt Insight een gepersonaliseerde eProcurement-portal, 'MyInsight', die ontworpen is voor de zakelijke en publieke sector. In deze 'customized' omgeving binnen de webshop hebben klanten toegang tot een interne catalogus waarin onder andere overeengekomen prijzen en de met het bedrijf afgestemde producten staan weergegeven. Tevens biedt het klanten de mogelijkheid controle te hebben over aankopen en de kosten over meerdere kostenplaatsen te verdelen. Daarnaast geeft de portal eenvoudig inzicht in de status van de aankopen.

"Je ziet dat software en hardware steeds meer worden geïntegreerd. Kennis van beiden is nodig zodat we de oplossing kunnen bieden die het beste aansluit bij de wensen van onze klanten", zegt Yvonne van der Heide, Managing Director, Insight Nederland. "We zijn enorm trots dit op grote schaal aan te kunnen bieden. In het roerige economische klimaat, zijn bedrijven op zoek naar mogelijkheden op meerdere fronten kosten te verlagen. Kosten van software en hardware zijn aanzienlijk. Wanneer hardware en software asset management wordt gecombineerd, zien we dat dit veelal een positief effect heeft op de winstcijfers van een bedrijf."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4207399). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.