Managed hosting door True

Copaco is distributeur van Buffalo Technology

 

IT-distributeur Copaco neemt de producten van Buffalo Technology op in zijn portfolio. Buffalo is een wereldwijde producent van draadloos-netwerk-, multimedia- en opslagoplossingen voor consumenten en mkb-ondernemingen. In Japan is het bedrijf speler in pc-randapparatuur. Daarnaast heeft Buffalo al jaren een dominante positie op de internationale markt voor Network-Attached Storage (NAS).

Huub Aerts, Business Director bij Copaco: "Het productportfolio van Buffalo sluit nauw aan bij ons assortiment en de behoefte binnen onze branche. De oplossingen voor dataopslag en draadloze LAN's van Buffalo voldoen aan de wensen van zowel de consument als de professionele gebruiker. Dankzij de samenwerking tussen Copaco en Buffalo Technology kunnen we binnen deze segmenten een actievere rol spelen in de Benelux. We kijken ernaar uit om samen met de Benelux-vestiging van Buffalo Technology de verschillende oplossingen succesvol in de markt te zetten."

Bert Jonkeren, Sales Manager Benelux bij Buffalo Technology: "Met Copaco breiden we ons distributienetwerk in de Benelux verder uit. Deze samenwerking stelt ons in staat om een grotere doelgroep te bereiken en meer gebruikers kennis te laten maken met onze producten. Wij rekenen op een succesvolle samenwerking met Copaco, dat een breed portfolio combineert met uitstekende logistieke ondersteuning en kwalitatief hoge support."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4207383). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.