Managed hosting door True

Peak-IT zet Experts-divisie op

 

Ict-dienstverlener Peak-IT gaat zijn ict-specialisten flexibel inzetten. Hiervoor heeft het bedrijf onder de naam Peak-IT Experts een nieuwe business unit opgezet met ervaren ict-projectleiders, infrastructuurarchitecten en senior engineers. Deze medewerkers beschikken over gemiddeld meer dan tien jaar ict-ervaring en zijn breed gespecialiseerd in zaken als virtualisatie, security, cloud computing, back-up, disaster recovery en unified communications.

De ict-experts kunnen worden ingezet op verschillende opdrachten, waaronder advisering, verbeter-/verandertrajecten, migraties en senior beheer. Het gaat hier bijvoorbeeld om Citrix- of Cisco-specialisten, senior enterprise administrators en VMware-specialisten. Ook doet het team onderzoek naar nieuwe technieken, zoals Windows 8.

Het team staat onder leiding van Guido Groeneweg. Hij heeft dertien jaar werkervaring in de ict in verschillende sectoren en heeft naast werkervaring en certificaten ook een goed beeld van welke kennis veel gevraagd wordt. Het team zal bestaan uit ict-experts met minimaal vijf jaar werkervaring, hbo-denk- en -werkniveau en in ieder geval het certificaat MCITP Enterprise Administrator.

Begin 2011 zette Peak-IT ook al een nieuwe freelancedivisie op. De markt reageerde toen lauw op de aankondiging.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4207344). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.