Managed hosting door True

Imtech lijft Oostenrijks Comnet in

 

Technisch dienstverlener Imtech heeft zijn positie op de Oostenrijkse ict-markt versterkt met de overname van Comnet. Deze Cisco-partner uit Klosterneuburg nabij Wenen realiseert met 25 medewerkers een omzet van circa 6 miljoen euro. In Oostenrijk had Imtech nog geen sterke band met Cisco. De technisch dienstverlener betaalt de overname in contanten, maar wil niet aangeven hoe groot het bedrag is.

In de Europese landen waarin Imtech ICT actief is, wil het een sterke relatie onderhouden met wereldmarktleiders als IBM, Microsoft en Cisco. In Oostenrijk was de relatie met Cisco nog bescheiden ontwikkeld. Met de inlijving van Comnet, een van de weinige zelfstandige Cisco-partners in het land, wil Imtech deze relatie verstevigen.

De Oostenrijkse netwerkdienstverlener is in 1988 opgericht en is gespecialiseerd in de implementatie van netwerkoplossingen (met name Cisco-gebaseerd) bij middelgrote en grote organisaties en in de (semi)publieke Oostenrijkse sector. Imtech is in Oostenrijk actief geworden na de overnames van ILS Gruppe (2008) en Sapphir IT & Consulting (2010). De divisie heet inmiddels Imtech ICT Austria. Comnet zal hierin op termijn worden opgenomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4205877). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.