Managed hosting door True

Arrow ECS neemt Symantec-team van Infolink over

 

Arrow ECS, een wereldwijde Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal, breidt zijn serviceorganisatie uit met vijf Symantec gecertificeerde specialisten.

Hiervoor heeft de IT-distributeur het gehele team van Infolink overgenomen. Met dit ervaren team is Arrow in staat tegemoet te komen aan de behoeften van zowel bestaande als nieuwe klanten en ze complete oplossingen te bieden.

Arrow ECS, sinds jaren distributeur voor Symantec Availability & Security-producten, is recent door Symantec aangesteld als Authorized Education & Delivery Partner. Dankzij deze nieuwe focus van Arrow ECS kunnen klanten nu profiteren van ongeëvenaarde service en ondersteuning. Arrow Fusion, de serviceorganisatie van Arrow ECS, is verantwoordelijk voor de consultancydiensten. De trainingsactiviteiten zijn ondergebracht bij Arrow Education.

Het nieuwe team bestaat uit Joost Vissers, Sr. Consultant & Trainer; Henk Peter Nihof, Sr. Consultant & Trainer; Guido Langendorff, Sr. Consultant; Remco Schellinger, Sr. Consultant en Jos Wolbers, die als Sales & Operations Manager verantwoordelijk is voor alle consultancy en trainingactiviteiten. Alle consultants zijn gecertificeerd en leveren adviesdiensten, bieden ondersteuning en implementeren Symantec-oplossingen, namens of in samenwerking met partners. Een aantal consultants is ook gecertificeerd om als geautoriseerd trainer les te geven.

Met de ondersteunende diensten van Arrow Fusion hebben resellers directe toegang tot gecertificeerde technici. Daarnaast kan de IT-distributeur dankzij de samenstelling van dit team en hun specialistische kennis sneller problemen herkennen, analyseren en oplossen bieden binnen complexe IT-omgevingen.

Bart van Rheenen, Managing Director Arrow ECS Benelux is blij met deze uitbreiding: "Door de aanstelling tot Symantec Authorized Education Delivery Partner vorige maand, was een uitbreiding van ons team wenselijk. Vervolgens hebben wij in goed overleg met Infolink het gehele Symantec-team van vaste medewerkers en een aantal consultants dat op contractbasis aan Infolink was verbonden, overgenomen." Symantec en Arrow ECS zijn reeds jaren trouwe partners. Door deze uitbreiding zal de kwaliteit van de dienstverlening verder opgevoerd worden. Met name de diensten aangaande Back- up, Archiving en High Availability zullen optimaal ondersteund worden.
Arrow ECS zal ook in de toekomst zijn services verder uitbreiden en beschikbaar stellen aan het IT-kanaal, zodat resellers zich kunnen focussen op hun kern competenties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4204031). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.