Managed hosting door True

Nieuw Fujitsu Channel Finance Program

 

Fujitsu kondigt een samenwerking aan met GE Capital, een van de grootste financierders ter wereld, om klanten lease- en financieringsopties te bieden voor hun IT-projecten.

Het Fujitsu Channel Finance Program is nu beschikbaar in Nederland en maakt het voor resellers technologiedeals te pitchen en hogere waarde te realiseren.

Dankzij de financieringsopties kunnen Fujitsu resellers vanaf nu hun klanten een meer kosteffectief pad bieden voor de planning, transitie, aankoop en management van hun Dynamic Infrastructures. Het Fujitsu Channel Finance Program biedt toegang tot verschillende vormen van zowel leasen en huurkoop, en speciale aanbiedingen zoals 0% financiering en ‘koop nu, betaal later'. Het financieringsaanbod geldt voor de Fujitsu prijslijst, met hardware, software, onderhoud, implementatie/installatie, training en aanvullende diensten, maar ook voor de uitrusting van derde partijen, zoals softwarelicenties.

Mark Verheijke, Channel Manager van Fujitsu in Nederland: 'Technologie-upgrades worden eenvoudiger voor klanten als ze hun hardware, software en services flexibel kunnen financieren. Fujitsu's expertise in de technologiemarkt in samenwerking met GE Capital, maakt het Fujitsu Channel Finance Program de ideale keuze voor technologie en financiering via één enkele bron. Fujitsu zorgt voor training, ondersteuning en online verkooptools.'

Fujitsu's financiële diensten ondersteunen klanten wanneer ze besluiten te investeren in Fujitsu's technologie. De sterke wereldwijde positie van Fujitsu staat garant voor aanbod van de financiële diensten in de belangrijkste internationale markten. Fujitsu opereert met zorgvuldig geselecteerde IT-financieringspartners. GE Capital is de geselecteerde financieringspartner voor Fujitsu's Channel business.

Het Fujitsu Channel Finance Program is vanaf nu beschikbaar in: België, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie over de financiële oplossingen is te vinden op: http://ts.fujitsu.com/financialservices  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4204009). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.