Managed hosting door True

Cloud alliantie tussen Capgemini en EMC

 

Capgemini en EMC hebben een strategische alliantie aangekondigd om samen diverse nieuwe IT-as-a-Service-producten voor de cloud te ontwikkelen.

Capgemini en EMC hebben een gemeenschappelijke en herhaalbare opslagarchitectuur ontwikkeld die de kosten en het serviceniveau voorspelbaar maakt. Opslagcapaciteit is hiermee geen kapitaalinvestering meer, maar gewoon een operationele uitgave. ‘Messaging-as-a-Service'[4] en andere diensten worden de komende twaalf tot achttien maanden aangeboden.

Hans Middelburg, country manager EMC Nederland, is content met de strategische alliantie: 'De nieuwe samenwerkingsvorm sluit perfect aan bij de relatie die we hebben met Capgemini in Nederland. EMC en Capgemini delen dezelfde visie op het gebied van cloud computing en de voordelen die het biedt aan klanten. Het is een goede zaak dat dit nu ook wordt versterkt op Europees niveau. Het helpt om verder te kunnen groeien in nieuwe markten en het serviceniveau aan klanten te optimaliseren. Daarnaast zorgt deze alliantie ervoor dat bedrijven in heel Europa vol vertrouwen kunnen overstappen naar de cloud.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4203930). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.