Managed hosting door True

Voormalig directeur Nobel verkoopt aandelen

 

Kees Koomen, voormalig directeur van ict-dienstverlener Nobel, heeft de aandelen van zijn voormalige werkgever verkocht. De nieuwe eigenaren van de aandelen zijn de eigenaren van ict-consultacybedrijf Pink Elephant die zich bij Nobel hebben ingekocht. Hierdoor gaan 58 werknemers van Pink Elephant over naar Nobel.

Kees Koomen verliet Nobel eind 2008. Hij zorgde dat Nobel groeide van 25 naar 230 man, met een omzet van 45 miljoen euro. Sinds een paar jaar is Koomen directeur van Netsourcing, een hostingbedrijf dat ruim tweehonderd applicaties vanuit een private cloud aan zorginstellingen biedt.

De aandelen zijn pas nu verkocht omdat er een goede koper is gevonden, aldus Koomen. Daarnaast beschouwt Koomen zichzelf niet als investeerder maar als ondernemer. Daarom wilde hij van de aandelen af, zo zegt hij tegen Computable. 'Ik heb veertien jaar met plezier bij Nobel gewerkt, alleen ik moet nu weer verder in mezelf investeren'.

Koomen zegt dat het goed gaat met Netsourcing, waar inmiddels honderd werknemers werken. 'Netsourcing groeit dit jaar naar een omzet van 14 miljoen euro', aldus Koomen.

Achtergrondartikel integratie Nobel en Pink Elephant

Lees ook het achtergrondartikel 'Nobel en Pink Elephant integreren'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4203079). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.