Managed hosting door True

Konica Minolta stelt PST aan als distributeur

 

Konica Minolta Printing Solutions Europe heeft PST uit Amstelveen aangesteld als nieuwe value added distributeur voor haar reeks laserprinters.

PST zal in het kader van deze samenwerking verticale markten gaan bedienen met specifieke printoplossingen en bundelverkoop. Zo biedt PST als introductie, laserprinters van Konica Minolta aan in combinatie met een Business Card Cutter, een apparaat dat automatisch visitekaartjes snijdt. Hiermee krijgen MKB-ondernemingen, kleine zelfstandigen en bedrijfsafdelingen tegen lage kosten een flexibele oplossing aangeboden om zelf snel ‘full-colour’ visitekaartjes te produceren.

Daarnaast bundelt PST Konica Minolta-laserprinters met Laserseal-papier. Dit speciale watervaste papier is door Konica Minolta ontwikkeld en kan niet scheuren. Laserseal-papier leent zich daarom goed voor toepassingen in omgevingen waar robuust en watervast papier nodig is, zoals autowerkplaatsen, horecagelegenheden en tuincentra. In combinatie met de Business Card Cutter levert dat onverscheurbare visitekaartjes of watervaste prijskaartjes op.

Martin Middelkoop, regional marketing manager Konica Minolta Benelux en Scandinavië: ‘PST heeft in haar lange bestaan een uitgebreid partnernetwerk opgebouwd. Daarmee vormt PST een betrouwbare en cruciale schakel in onze distributiestrategie voor specifieke verticale markten. Voor deze markten biedt PST de noodzakelijke toegevoegde waarde in de vorm van kant-en-klare printoplossingen voor een bepaalde toepassing. Op die manier kan PST onze positie in de business-to-business markt verder versterken.’

Paul Stribos, algemeen directeur PST: ‘Dankzij de samenwerking met Konica Minolta kunnen wij onze business-to-business strategie om kwaliteitsproducten in verticale markten te leveren verder uitbouwen. Voor Konica Minolta kunnen wij een compleet printconcept bieden waarmee snel, on demand en tegen lage kosten een flexibele printoplossing voor het MKB gerealiseerd kan worden. Samen met Konica Minolta zullen wij op korte termijn nog meer van deze unieke printoplossingen ontwikkelen en introduceren. Onze dealers en resellers kunnen rekenen op een stroom van nieuwe toepassingen, welke hen de mogelijkheid zal bieden hun klanten een printoplossing te bieden in plaats van alleen een printer.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/419963). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.