Managed hosting door True

Human Inference breidt organisatie verder uit

 

Human Inference, leverancier op het gebied van datakwaliteitssoftware, heeft de organisatie uitgebreid met Harald Oymans en Willem Kok.

Oymans is benoemd als international business development director en Kok is benoemd tot product manager. Daarnaast is de Raad van Commissarissen van Human Inference versterkt met Peter Dekker.

Dekker, treedt toe tot de Raad van Commissarissen. Hij is momenteel ad interim CEO bij Continental Bakeries. Daarvoor bekleedde hij diverse managementfuncties bij TPG/Cendris, Cordena en Packerd Bell NEC. Naast Dekker zijn Laurens van der Tang en Roel de Hoop lid van de Raad van Commissarissen van Human Inference. Zij adviseren het management bij het uitbouwen van de organisatie tot een Europese softwareleverancier van formaat.

Voor zijn overstap naar Human Inference was Oymans commercieel directeur van de Magmagroup. In deze functie was hij ondermeer verantwoordelijk voor de herpositionering van de bestaande oplossing en het nieuw vormgeven van het partnerbeleid. Daarnaast bekleedde hij diverse commerciële functies bij Excelergy, Micromuse en Attachmate. Bij Human Inference zal Oymans zich op internationaal niveau bezighouden met het verder uitbouwen van het verkoopkanaal en het verstevigen van de positie als leverancier van datakwaliteitsoplossingen.

Kok is afkomstig van LogicaCMG waar hij zich als Global Product Marketing Manager ondermeer bezighield met het opzetten van marketingprogramma’s en het ontwikkelen van nieuwe product-marktcombinaties. In de functie als Product Manager is Kok verantwoordelijk voor de volledige productsuite van Human Inference.

Hugo Verwijs, CEO van Human Inference: ‘Peter Dekker brengt als nieuwe commissaris veel managementervaring met zich mee. Hij kan ons hiermee perfect ondersteunen in de fase waarin wij ons als organisatie nu bevinden. Met de komst van Harald Oymans en Willem Kok doen we een volgende stap in de groei van onze organisatie naar een Europese leverancier van datakwaliteitssoftware.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/419907). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.