Managed hosting door True

Interoute scoort contract bij UEFA

 

goal

Hostingbedrijf Interoute heeft een overeenkomst met de duur van drie jaar met de Union of European Football Associations (UEFA) gesloten. Interoute host alle applicaties en systemen die de Uefa gebuikt, waaronder het it-platform Football Administration and Management Environment (FAME) en de Uefa.com-website. Financiële details van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Interoute ondersteunt met zijn clouddiensten de komende drie voetbalseizoenen alle activiteiten, voetbalcompetities en evenementen van de Uefa. Fame is het it-platform van de Uefa en vormt de basis voor diensten die centraal staan in de Uefa-activiteiten, waaronder mediaboekingen, accreditaties, beheer van competities en diensten voor scheidsrechters en commerciële partners. Deze applicatie is op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van een sportorganisatie als de Uefa. Fame ondersteunt ook de Uefa-activiteiten tijdens wedstrijden. Daarnaast moet het platform de grote hoeveelheden bezoekers ondersteunen, die op uefa.com video's en afbeeldingen bekijken.

De Uefa-competities leggen een grote druk op het online platform, aldus Interoute. De verwachting is dat vierhonderd miljoen mensen de uefa.com-website bezoeken vergeleken met de 270 miljoen mensen tijdens Euro 2008.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4197162). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.