Managed hosting door True

Oracle introduceert SPARC SuperCluster T4-4

 

Oracle introduceert de SPARC supercluster T4-4,'s een snel supercluster-systeem voor algemene doeleinden.

De SPARC supercluster T4-4 van Oracle is gebaseerd op de nieuwe SPARC-servers van Oracle T4. De SPARC supercluster T4-4 is een application-to-disk-oplossing, die geschikt is voor het consolideren van diverse bedrijfskritische enterprise-applicaties. De oplossing biedt volgens Oracle efficiëntie op het gebied van serverconsolidatie met een verhouding van 10:1 voor heterogene database, middleware en webtoepassingen.

De SPARC supercluster T4-4 combineert de SPARC T4-4-server van Oracle die draait op Oracle Solaris met de geoptimaliseerde databaseprestaties van Oracle Exadata-opslag en verbeterde middleware- en applicatieprocessing van de Exalogic Elastic Cloud-software. Via Oracle's Sun ZFS Storage Appliance 7320 biedt de supercluster intern gedeelde disk-opslag.

De T4-4 biedt zowel forward als backward compatibiliteit door alle huidige Oracle Solaris-applicaties, de nieuwste versie van Oracle Solaris en de aanstaande release van Oracle Solaris 11 te ondersteunen. De SPARC supercluster T4-4 ondersteunt maximaal vier nodes en vier terabytes aan geheugen in één rack en kan worden opgeschaald naar een acht-rack-systeem. Het systeem biedt ook ingebouwde virtualisatie dankzij Oracle Solaris Zones en beheer-tools van Oracle VM Server voor SPARC zoals Oracle Enterprise Manager en Oracle Enterprise Manager Ops Center.

Oracle kondigt ook twee nieuwe Oracle Optimized Solutions aan, die gebaseerd zijn op de SPARC supercluster T4-4. Ten eerste Oracle Optimized Solution for PeopleSoft Human Capital Management on SPARC SuperCluster. Ten tweede Oracle Optimized Solution for WebCenter Content on SPARC SuperCluster .

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4197125). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.