Managed hosting door True

LANDesk stelt regional sales manager Benelux aan

 

LANDesk Software, leverancier van geïntegreerde oplossingen voor apparatuurconfiguratie en beveiligingsbeheer, heeft Jim Agenant benoemd tot regional sales manager Benelux.

In deze functie is Agenant verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoopactiviteiten in deze regio. Hij zal zich vooral richten op partnerondersteuning en het uitbouwen van het partnernetwerk in de Benelux. Dit betekent onder andere dat hij nieuwe channel partners werft, die de LANDesk Software-oplossingen aan eindgebruikers gaan leveren.

Voordat Agenant bij LANDesk Software in dienst kwam, was hij Country/Sales Manager Benelux bij Cyclades, producent van Infrastructure Management Tools voor Data Centers. Agenant heeft een achtergrond in Computer en Elektronica Techniek. ‘LANDesk Software heeft een goed functionerend partnerprogramma,’ aldus Agenant. ‘Mijn taak is om de uitstekende relaties met bestaande channel partners - momenteel drie in Nederland en twee in België - uit te bouwen.- Daarnaast zal ik het partnerbestand verbreden met nieuwe resellers en samenwerkingsverbanden. LANDesk Software streeft ernaar via channel partners eindgebruikers optimaal te ondersteunen bij de installatie en het gebruik van onze oplossingen. Naast de daarvoor benodigde productgerichte trainingen bieden we partners tevens ondersteuning op het vlak van lead-generatie, marketing en sales.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/419613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.