Managed hosting door True

Dupaco distribueert Quest Software

 

Quest Software heeft een distributieovereenkomst gesloten met distributeur Dupaco. Dupaco krijgt hierbij de distributierechten op de Desktop Management Group oplossingen van Quest Software: vWorkspace, vWorkspace MokaFive Suite, Foglight for Virtual Desktops en Defender.

Erik Monninkhof, directeur van Dupaco: "Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe softwaretechnologieën. De desktopvirtualisatie producten van Quest vWorkspace zijn een zeer welkome aanvulling in het "Desktop virtualisatie" marktsegment. Na enig speurwerk is vWorkspace, wat ons betreft, de beste oplossing met daarnaast een heel toegankelijk partnermodel. Partners die zich nu kunnen onderscheiden met een alternatief op het gebied van dynamische werkplekken zullen naar ons inzicht de komende jaren voorop lopen. Voor ons essentiële redenen om in een nieuwe productlijn als die van Quest Software te investeren".

James Freeman, Business Unit Director EMEA, Desktop Virtualization Group van Quest Software: "Dupaco heeft mede dankzij de goede neus voor nieuwe technologieën een ijzersterke reputatie in de Nederlandse IT-markt. We zijn trots op deze overeenkomst en hebben alle vertrouwen in een bijzonder succesvolle match met Dupaco."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4190740). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.