Managed hosting door True

Raxco Software distribueert AIDA64

 

AIDA64 Benchmarking en Inventory software, voorheen beter bekend als Lavalys Everest, is opgenomen in het assortiment van Raxco Software. Raxco Software zal de distributie in de Benelux gaan verzorgen.

AIDA64 is een diagnostische inventarisatietool, alsmede een benchmarktool, om diverse hardware met elkaar te vergelijken. Er zijn drie verschillende uitvoeringen van de software: AIDA64 Extreme Edition voor thuisgebruikers, AIDA64 Business Edition voor het MKB en Enterprise gebruik, en AIDA64 Extreme Edition Engineer License voor Corporate Engineers. Het licentiemodel is gebaseerd op een abonnementsvorm voor 1, 2 of 3 jaar. Toegevoegd in de laatste editie, V1.85, zijn AMD FX-Series "Bulldozer" CPU and AMD A-Series "Llano" APU tezamen met VIA Quadcore Processor Optimalisatie.

Met AIDA64 kan men de systeemperformance op diverse punten meten en alle informatie vinden over de hardware en software die in een pc of server is geplaatst of geïnstalleerd, inclusief de externe apparaten die hierop zijn aangesloten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4187656). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.