Managed hosting door True

Edwin Smit is gezicht van EMC binnen Avnet TS

 

Onlangs is Avnet Technology Solutions aangesteld als nieuwe distributeur van EMC Nederland voor de data center oplossingen, waarbij Avnet TS het gehele portfolio zal gaan voeren van EMC, maar zich met name zal focussen op Unified Storage oplossingen en Backup & Recovery.

Per 1 oktober aanstaande zal Edwin Smit verantwoordelijk worden voor de EMC business binnen Avnet TS.  In deze nieuwe rol zal hij nauw samenwerken met EMC met als belangrijkste taak de positie van EMC in de markt voor data center oplossingen verder te ontwikkelen met nieuwe en bestaande partners. ‘Avnet staat in het kanaal bekend om haar brede en diepe kennis in de storage markt en haar enorme betrokkenheid bij resellers en de business.' aldus Smit. ‘ Eenzelfde aanpak kunnen ook onze EMC partners van ons verwachten. Wij staan voor de volle 100% klaar om partners te ondersteunen met de dagelijkse, operationele EMC business, maar zullen ook op andere vlakken ondersteuning bieden om met EMC nog succesvoller bij eindklanten te zijn. Pre-sales ondersteuning, een professionele services organisatie, unieke(co-)marketingcampagnes om leads te genereren, maar ook training en educatie (zowel sales als technisch) en een Proof of Concept center vallen onder de support die wij onze partners bieden. Dichtbij de partner staan, samen op zoek naar nieuwe opportunities en hen helpen nog succesvoller te zijn, daar draait het om.'

De 44 jarige Smit is reeds 10 jaar werkzaam binnen de IT en heeft diverse sales functies bekleedt. De afgelopen jaren is hij actief geweest in de functie van Senior Account Manager binnen de IBM storage unit van Avnet.

Avnet TS organiseert op 12 oktober a.s. in samenwerking met EMC Nederland een sessie in de Amsterdam Arena voor partners die geïnteresseerd zijn in de EMC data center oplossingen. Voor meer informatie: http://www.ts.avnet.com/nl/evenementen/.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4187589). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.