Managed hosting door True

Ook Aegolius en Belgische tak treden toe

New Horizons-vestigingen bundelen krachten

 

De twee ict-opleiders van New Horizons in Nederland hebben besloten hun krachten te bundelen. Ze gaan per direct op in één organisatie. Ook ict-opleider Aegolius en New Horizons Vlaanderen gaan deel uit maken van de nieuwe organisatie.

Het nieuwe New Horizons heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Elsloo, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Bornem (België). Het directieteam van de nieuwe organisatie bestaat uit Dick Bogers (ceo), Akram Adham (commercieel directeur) en Doran van de Ven (coo).

Eén aanspreekpunt

New Horizons krijgt door de krachtenbundeling een uitgebreider productportfolio, zo zegt het trainingsinstituut. Door de verbinding met Aegolius ontstaan extra mogelijkheden, zoals het aanbieden van mbo-opleidingen. Daarnaast ontstaat in het Nederlandstalig gebied één aanspreekpunt. Er is een landelijke website, een landelijk telefoonnummer en een landelijk e-mailadres.

New Horizons is Microsoft Gold Partner. Daarnaast is de organisatie ook officieel Cisco-, CompTIA- en VMware-partner en lid van de VOI. Ze zijn IITT, ITIL en Prince2 geaccrediteerd. De organisatie staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

e-Campus

New Horizons introduceert in samenwerking met Aegolius gelijktijdig een nieuw product: de e-Campus. Dit product is vooral bedoeld voor organisaties die gaan migreren naar Office 2010 en stelt de klant in staat om op maat vooraf de aanwezige kennis te bepalen per medewerker. Dit wordt dan gekoppeld aan het gewenste kennisniveau vanuit de organisatie. Op grond van deze uitkomsten kan voor iedere medewerker op maat een 'blended learning-oplossing' worden uitgerold. Achteraf kan gemeten worden of de beoogde leerdoelen per medewerker gehaald zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4187272). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.