Managed hosting door True

MySapply tekent 500ste SAP-consultant op

 

Stichting MySapply heeft de vijfhonderdste aanmelding van een zelfstandige SAP-consultant binnen. Add Belati is de aanmelder en ontvangt een half jaar gratis systeemtoegang ter waarde van vijfhonderd euro. Hij was tot voor kort werkzaam voor IBM, maar heeft zich onlangs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Oprichter Erwin Dekker, die de community eind 2008 in het leven riep, is verheugd met het bereiken van deze mijlpaal. ‘We hadden drie jaar geleden niet verwacht dat MySapply zo groot zou worden. Nu we zoveel leden hebben, merken we dat we steeds serieuzer worden genomen door de verschillende partijen in de markt.'

De aanmelding bij MySapply was voor Belati een logische keuze. ‘Deelname aan een collectief specifiek gericht op SAP-consultants spreekt me erg aan. De informatie op de site over het verzelfstandigen was goed bruikbaar en hopelijk kan MySapply ook helpen bij het vinden van een nieuwe opdracht. Leuk dat ik er nu ook een half jaar systeemtoegang bij krijg. Hierdoor kan ik me verder verdiepen in mijn expertise rond Portal, Webdynpro, Adobe Flex en ABAP OO.'

Faillissement

Op 9 november 2010 zag de toekomst van MySapply er nog heel somber uit. De detacheringstak werd door de rechtbank van Rotterdam failliet verklaard en de stichting met het collectief moest alleen verder. Sinds het faillissement is de stichting wel van 350 naar vijfhonderd SAP-consultants gegroeid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4183799). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.