Managed hosting door True

IronKey start samenwerking met SecureComm

 

IronKey, speler in het beveiligen van data en online toegang, maakt vandaag bekend dat zij SecureComm aanstelt als value add distributeur van haar producten in de Benelux.

Deze nieuwe samenwerking stel de organisatie in staat om IronKey's complete portfolio van beveiligde opslagsystemen met encryptie te introduceren bij haar eigen reseller partners, als ook deze producten verder algemeen bekend te maken in de Benelux, om zodoende organisaties te beschermen tegen gegevensverlies en cybercrime.

"Onze samenwerking met IronKey past perfect binnen onze strategie om onze reseller partners en onze uiteenlopende contacten binnen verschillende organisaties in de Benelux te voorzien van de best mogelijke beveiligingsoplossingen", zegt Raymond Kreefft, CEO van SecureComm International. "De introductie van de oplossingen van IronKey stelt onze partners in staat om hun aanbod naar bestaande klanten te verbreden, maar ook om hiermee voor hen nieuwe kansen te vinden in andere markten, zoals lokale, regionale en centrale overheden, zorginstanties en rechtshandhaving. Ze zijn met IronKey in staat om oplossingen te bieden aan organisaties die te maken hebben met gevoelige persoonsgegevens en vertrouwelijke bedrijfsinformatie en waar beveiliging en gegevensbescherming van het uiterste belang zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4182873). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.