Managed hosting door True

Infor kondigt EMEA Channel Partner Conference aan

 

Infor, een leverancier van bedrijfssoftware met meer dan 75.000 klanten, kondigt vandaag aan dat zijn jaarlijkse EMEA Channel Partner Conference plaatsvindt in Estoril, Portugal.

De conferentie is het eerste grote channel evenement in EMEA sinds Infor zijn plannen aankondigde om de inkomsten uit het kanaal - met het in juni gelanceerde Infor Partner Network (IPN) - in de komende drie jaar te verdubbelen. Het evenement is voor veel Infor channel partners de eerste gelegenheid te netwerken met partners uit de recente Lawson overname.

Overzicht
• Infor zal tijdens de EMEA Channel Partner conferentie de laatste ontwikkelingen omtrent zijn technologische strategie en zijn nieuwste productinnovaties kenbaar maken. Partners hebben hierdoor de mogelijkheid bedrijfssoftware te verkopen die ontworpen is om eindgebruikers te helpen sneller te werken, producten sneller op de markt te introduceren, trends sneller te kunnen identificeren en IT-afdelingen te helpen sneller te reageren op de business strategie.
• Op het evenement zijn senior executives en Infor channel partners uit EMEA aanwezig. Soma Somasundaram, Senior Vice President, Development, Jeff Abbott, Vice President, Global Alliances & Channels en Jean-Philippe Pommel, Vice President, Channels EMEA zijn de key note sprekers.
• Het succes van het nieuwe Infor Partner Network (IPN), dat werd gelanceerd in juni, zal uitgebreid gepresenteerd worden. Het nieuwe programma biedt Infor channel partners de instrumenten, middelen en financiële stimulans zodat ze snel een winstgevende en duurzame business kunnen realiseren rondom Infor-producten. De partners profiteren van sterk concurrerende tarieven, nieuwe prestatiebonussen, een uitgebreid trainings- en certificeringprogramma en een Market Development Funding (MDF) programma om partners te stimuleren weer te investeren.
• De conferentie vindt 4 en 5 oktober 2011 plaats in het Palacio Estoril Hotel, vlakbij Lissabon, Portugal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4182618). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.