Managed hosting door True

Microsoft Build

Microsoft levert Azure Toolkit voor Windows 8

 

Microsoft introduceert de Azure Toolkit voor het nieuwe besturingssysteem Windows 8. Hiermee kunnen ontwikkelaars Metro-style applicaties, die werken op Windows 8, ontwikkelen en opslaan in Windows Azure cloud computing-omgevingen. Microsoft maakte dit bekend tijdens de Build-conferentie in de Amerikaanse stad Anaheim.

De Windows Azure Toolkit voor Windows 8 is volgens de leverancier geschikt om snel Windows Metro-style applicaties te ontwikkelen die geschikt zijn voor Windows Azure Compute and Storage-omgevingen.

De Windows Azure Toolkit voor Windows 8 bestaat uit een Windows 8 Cloud Application project template voor Visual Studio. Hierdoor kunnen ontwikkelaars eenvoudiger een Windows Metro-style applicatie maken die geschikt is voor Windows Azure. Met deze template kan een Windows Azure-project, een ASP.NET MVC 3-project, en een Windows Metro style JavaScript-applicatieproject worden opgestart

Eerder introduceerde Microsoft de Windows Azure Toolkits for Devices. Dit is een verzameling van tools voor Windows Phone, Apple iOS en Android. Ontwikkelaars kunnen dan in de cloud applicaties ontwikkelen die geschikt zijn voor diverse besturingssystemen van mobiele telefoons.

De Windows Azure Toolkit bestaat onder andere uit voorbeelden van samples, documentatie, best practices en toolondersteuning met Visual Studio project templates.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4182268). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.