Managed hosting door True

´Canon uniFLOW v5.1 is kans voor partners´

 

Canon Europe introduceert de nieuwste versie van uniFLOW: een enkelvoudige platform voor het beheer van afdruk- en scanprocessen. uniFLOW v5.1 creëert volgens Canon nieuwe omzetkansen voor partners door over verschillende platforms geïntegreerde afdruk- en scanoplossingen te bieden, waaronder mobiele apparatuur als smartphones en tablets.

Hierdoor is het voor gebruikers voortaan mogelijk printopdrachten vanaf hun mobiele apparatuur te versturen, ook als ze niet rechtstreeks verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk. Hiermee zegt Canon partners in staat te stellen om in te spelen op de groeiende behoefte van klanten aan oplossingen die hen in staat stellen nog flexibeler te werken.

uniFLOW v5.1 geeft partners de tools om afdruk- en scaninfrastructuur van organisaties te optimaliseren, waarbij zowel apparatuur van Canon als derden wordt ondersteund. Dit betekent dat partners klanten kunnen ondersteunen die een printerpark met meerdere merken hebben, zodat ook zij het maximale uit IT-investeringen kunnen halen. Partners zijn verder bij MFP's van Canon en andere partijen in staat niet alleen beveiligingsfuncties - zoals secure printing en gebruikersauthenticatie - maar óók Device Management en kostenregistratie toe te passen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4179499). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.