Managed hosting door True

Tech Data koopt distributie business Man and Machine

 

Tech Data, distributeur van ICT-producten, maakte vandaag bekende dat een overeenkomst is aangegaan om bepaalde activa van Man and Machine over te nemen. Het gaat om activa die behoren tot de M+M business van Value Added Distribution (distributie met toegevoegde waarde).

Man and Machine is een distributeur met toegevoegde waarde van designsoftware met vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Switerland, de Benelux, Polen en Roemenië. Volgens de bepalingen van deze overeenkomst verwachten beide partijen dat de transactie tegen eind oktober wordt afgerond, op voorwaarde dat de Europese Commissie instemt met de fusie en dat er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Deze overeenkomst versterkt de positie van TD Datech, de designsoftwareafdeling van Tech Data, als Autodesk distributeur met toegevoegde waarde in Europa. Ze zorgt er ook voor dat TD Datech in de Benelux en in Roemenië actief is en ze vult daarnaast ons productportfolio aan met de Autodesk software voor de verwerkende industrie in Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Gekwalificeerde professionals zullen bovendien het TD Datech team in heel Europa versterken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4175479). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.