Managed hosting door True

Cordys helpt Fujitsu met cloudplatform

 

man cloud laptop kantoor

Automatiseerder Fujitsu heeft softwareleverancier Cordys uit Putten aangetrokken om zijn cloud computing-platform vorm te geven. De business process management-software van Cordys stelt Fujitsu in staat een integratie-, proces- en applicatieplatform te bieden aan klanten en onafhankelijke softwareleveranciers. Dit gebeurt binnen de wereldwijde cloudinfrastructuur van Fujitsu.

Cordys en Fujitsu hebben een strategische oem-overeenkomst gesloten. Die geeft Fujitsu het recht om de Cordys-producten te verkopen en te distribueren. Dat kan zowel via de clouddatacenters van Fujitsu, als lokaal geïnstalleerd. Zo ondersteunt de oem-overeenkomst hybride scenario's waarbij lokale it-omgevingen verbonden worden met de cloud.

Hoogwaardig

Fujitsu wil via de samenwerking met Cordys klanten hoogwaardige standaard clouddiensten op afroep kunnen aanbieden die het gewone infrastructuurniveau overstijgen. Het bedrijf start later dit jaar met zijn zogeheten PaaS (platform as a service) op basis van de Cordys-software. Dat gebeurt vanuit zes wereldwijde datacenters.

In Nederland sloot begin vorig jaar woningbouwautomatiseerder Nccw reeds een cloudovereenkomst met Cordys. Het bedrijf zette samen met de softwareleverancier een cloud computing-platform op met een business process management-laag. Via dit vastgoedplatform kunnen corporaties hun processen vanuit meerdere systemen via webservices in één gebruikersinterface afhandelen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4175453). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.