Managed hosting door True

Changebase helpt RET bij migratie Windows 7

 

De Rotterdamse openbaarvervoermaatschappij RET heeft de migratiesoftware AOK van het Engelse Changebase gebruikt om de overgang naar een Windows 7-omgeving te versnellen. Het bedrijf schakelde voor de levering van de software Professional Development Systems (PDS) uit Naarden in, een distributeur van Changebase in Nederland.

De RET (Rotterdamse Elektrische Tram N.V.) betrekt een nieuw hoofdkantoor in Rotterdam en besloot de kantooromgeving in te richten met nieuwe hardware en een migratie naar Windows 7. Het projectteam moest tijdens dit traject ruim tweehonderd toepassingen converteren, zodat ze compatibel zouden zijn met de nieuwe Windows 7-omgeving. De toepassingen moesten tijdens de migratie getest en eventeel hersteld worden aan de hand van rapportages.

Om het migratietraject te versnellen zocht de RET naar een softwaretool die het volledige test- en verpakkingsproces kan uitvoeren. De keuze viel op AOK van Changebase, een hulpmiddel voor de migratie van toepassingen. AOK is een standaardtool die het massaal laden, testen en herstellen van toepassingen mogelijk maakt. Het Rotterdamse vervoersbedrijf meldt dat het migratieproject inmiddels bijna is afgerond. Eind 2011 zal de RET naar verwachting verhuizen naar het nieuwe hoofdkwartier aan de Laan op Zuid in Rotterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4175326). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.