Managed hosting door True

De Goederen wordt verantwoordelijk voor verkoop CRM en ERP

Nieuwe baas voor Microsoft Business Solutions

 

Richard de Goederen is de nieuwe manager van Microsoft Business Solutions, dat Dynamics crm- en erp-software levert. De Goederen volgt Heleen van Offenbeek op, die in mei 2011 haar functie neerlegde.

De aanstelling van Richard de Goederen is bekend gemaakt door Arjan Oude Kotte, die werkzaam is als director Small and Midmarket Solutions & Partners (SMS&P) bij Microsoft. 'In deze rol komt er een einde aan mijn ad interim rol als leider van het MBS team binnen Microsoft Nederland', aldus Oude Kotte in een brief aan de ict-dienstverleners die Dynamics in Nederland verkopen.  

De Goederen was eerder verantwoordelijk als partner account manager en Microsoft Business Solutions (MBS) Partner Lead binnen het Microsoft-team. Na deze functies binnen het MBS team heeft hij de rol van sales manager voor het Information Worker portfolio binnen de Enterprise and Partner Group (EPG) van Microsoft vervult. Na deze stap keert De Goederen terug naar MBS en draagt hij de eindverantwoorlijkheid voor sales, partner sales, marketing & strategie voor MBS in Nederland. Daarnaast wordt De Goederen lid van het management team SMS&P.

Dynamics CRM en ERP

Ingewijden noemden het vertrek van Van Offenbeek afgelopen mei 'plotseling' en 'verrassend'. Volgens kenners gaat de verkoop van Dynamics CRM in Nederland goed, maar Dynamics ERP loopt achter.

Van Offenbeek was eerder werkzaam als product manager bij Navision Software,  product marketing manager bij Damgaard en business developer bij Baan Company. Volgens haar LinkedIN-profiel is ze werkzaam als 'enterprise architect' bij Microsoft Consulting Services.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4169782). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.