Managed hosting door True

Oracle-partner Steltix koopt Spaanse concurrent

 

Europees Oracle-specialist Steltix heeft voor een onbekend bedrag zijn Spaanse branchegenoot Adiante overgenomen. Via Adiante haalt Steltix aanvullende kennis in huis voor de specifieke markten verzekeringen, zorg en retail. Ook wordt het portfolio van Oracle-applicaties sterk uitgebreid. De bedrijven zullen gezamenlijk opereren onder de naam Steltix.

Steltix wordt geleid door de Nederlander Jasper van Wijk. Hij ziet in Adiante een uitbreiding van Oracle-technologie en business intelligence. ‘Vooral onze klanten met Oracle JD Edwards-oplossingen krijgen toegang tot uitgebreidere dienstverlening die hen helpt de kosten verder te beperken.' Steltix is opgericht door Van Wijk en heeft tien vestigingen in Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sarnen, Zwitserland.

Adiante is een Gold Oracle Partner gespecialiseerd in oplossingen voor hoge beschikbaarheid, replicatie, beveiliging en goed presterende Oracle-omgevingen. In Spanje was Adiante het eerste bedrijf dat werd gecertificeerd voor GoldenGate, Oracle's tool voor het repliceren van heterogene omgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4164851). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.