Managed hosting door True

Copaco distributeur CA volume software

 

Computer Associates (CA) heeft een overeenkomst getekend met Copaco Nederland voor de distributie van CA volume software voor gegevensopslag en gegevensbeveiliging.

Copaco Nederland verkoopt de storage en security oplossingen van Computer Associates al jaren succesvol en beschikt over ruime ervaring op het gebied van de storage en security oplossingen, zowel op pre-sales niveau als op installatie en configuratie niveau. Ook beschikt Copaco Nederland over een ervaren licentiedesk. De distributie-overeenkomst met Computer Associates sluit goed aan op de storage oplossingen die Copaco Nederland aanbiedt. Technologieën op het gebied van storage volgen elkaar in een hoog tempo op. Niet alleen de storage technologie verandert snel. Ook storage concepten, visies en strategieën zijn continu in ontwikkeling. Copaco Nederland streeft ernaar om haar partners van de juiste informatie en producten te voorzien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4158). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.