Managed hosting door True

Samenwerking Kender Thijssen en ISSUE

 

Kender Thijssen uit Veenendaal en ISSUE Information Technology uit Rotterdam gaan intensief samenwerken. De bedrijven werken reeds op incidentele basis samen en hebben besloten deze samenwerking verder te intensiveren naar een volwaardig partnership.

Door de combinatie van expertise en competenties van de beide bedrijven wordt het ICT-portfolio van beide system integrators nog krachtiger, zo beweren de twee bedrijven. Daarnaast wordt de geografische dekking uitgebreid. 

Kender Thijssen en ISSUE Information Technology zullen als zelfstandige entiteiten blijven opereren. De samenwerking richt zich voornamelijk op het gecombineerd aanbieden van Tenders, RFP's, Europese aanbestedingstrajecten en aanbiedingen voor klanten.

Marco Lesmeister, Algemeen Directeur van Kender Thijssen: "De combinatie van de twee bedrijven zorgt voor betere inkoopcondities voor onze klanten en een bredere beschikbaarheid van expertise in de ICT. Gezamenlijk bieden we niet alleen IT hardware en software, maar ook alle producten en diensten op het gebied van Telecom en Telefonie."

Arie Stelloo, Algemeen Directeur en oprichter van ISSUE: "De klanten van ISSUE en Kender Thijssen zijn zowel MKB als enterprise klanten. Met deze ‘best of both worlds' samenwerking ontstaat één van de sterkste ICT-spelers in de Nederlandse markt. We hebben gemerkt dat onze klanten liever zaken doen met een middelgrote Nederlandse ICT-partij dan dat ze zijn overgeleverd aan de internationale ICT-spelers."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4141558). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.