Managed hosting door True

Ingram Micro nu ook in consumentenelektronica

 

Ingram Micro Nederland kondigt vandaag aan dat zij naast de IT-producten van Sony nu ook de CAV (Consumer Audio Video)-producten van Sony gaat distribueren.

Deze uitbreiding betreft onder andere televisies, personal audio, digitale camera’s, car stereo en dvd-recorders. Hiermee is Ingram Micro vooralsnog de enige IT-distributeur die een vrijwel compleet portfolio Sony-producten kan distribueren.

Ruud Klaiber (director of sales & business management) van Ingram Micro is enthousiast over deze strategische samenwerking, die al enkele maanden ’in de pijplijn’ zat: ‘Sony is een begrip in de consumer audio- en videomarkt met producten die het toonbeeld zijn van innovatie en kwaliteit. Hierdoor past Sony goed in het assortiment van Ingram Micro. De uitbreiding van onze samenwerking is vooralsnog een voor de IT-branche exclusieve overeenkomst. De verkoop van consumenten elektronica wordt steeds lucratiever voor onze resellers en retailers. Deze stap van Ingram Micro sluit dan ook naadloos aan bij deze trend.’

Gabri Martel (director IT en AV) van Sony Nederland heeft mede dankzij de uitstekende logistieke performance gekozen voor Ingram Micro. ‘Ingram Micro en haar services sluiten aan bij de platformstrategie die Sony heeft ingezet. Sony wil haar uitgebreide portfolio beschikbaar stellen aan alle kanalen en de logistieke dienstverlening van Ingram Micro speelt hier een sleutelrol.’

Door de samenwerking met Ingram Micro biedt Sony nu aan resellers en retailers de mogelijkheid om haar CE-producten in hun oplossingen aan klanten aan te bieden. Voor Ingram Micro beantwoordt de uitbreiding van de samenwerking aan de doelstelling om met nieuwe producten nieuwe markten te benaderen. ‘We zijn continu op zoek naar nieuwe producten en technologieën die aansluiten bij de behoeften van ons resellernetwerk,’ aldus Ruud Klaiber.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/413359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.