Managed hosting door True

VAI via gespecialiseerde partners naar MKB

 

Migratie- en beheerspecialist VAI gaat MKB-bedrijven tot circa 150 werkplekken voortaan bedienen via gespecialiseerde partners.

VAI heeft al overeenkomsten gesloten met Accensys en Squire. De nieuwe VAI-partners richten zich in eerste instantie op de toepassing van VAI SystemSetup voor automatische installatie en onderhoud van werkplekken en VAI LogonProcessor voor centraal beheer en onderhoud van gebruikersprofielen.

Door het aanwijzen van een zestal gespecialiseerde partners komen volgens VAI 'de producten en methodieken van VAI ook binnen het bereik van kleinere bedrijven, die daarmee de inrichting en het beheer van hun IT-infrastructuur kunnen professionaliseren'.


Ook bij het MKB bestaat de behoefte de ICT-infrastructuur op een effici├źnte en professionele manier in te richten en te beheren, zegt Henk van Wijnen, portfolio services manager bij VAI.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/412857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.