Managed hosting door True

Directeur Axians maakt zichzelf overbodig

 

Directeur Rob Wennekendonk van systeemintegrator Axians verlaat na vier jaar dienst het bedrijf. Wennekendonk reorganiseerde de bestuurlijke organisatie van de dienstverlener en daarmee is zijn eigen functie vervallen. Axians wordt voortaan geleid door Harm Woortmeijer, directeur van procesautomatiseerder Actemium. Axians (systeemintegratie), Actemium (industrie- en procesautomatisering), Van der Linden (installatietechniek) en Cegelec (onderhoud gebouwgebonden installaties) maken deel uit van het beursgenoteerde Franse bedrijf Vinci.

Op verzoek van moederconcern Vinci richtte Wennekendonk de bestuursorganisatie en activiteiten van Axians opnieuw in. De vier bedrijven uit de groep moeten nauwer samenwerken. Zo wil de groep klanten beter kunnen bedienen op het snijvlak van automatisering en techniek. Het is nog niet bekend wat Wennekendonk gaat doen.

Bij Axians in Nederland, dat tot 2006 Netlink heette, werken 65 mensen verdeeld over vestigingen in Utrecht en Veghel. Het grootste deel van het personeel is in Utrecht gevestigd. De vestiging in Veghel bestaat uit de server- en storage-tak. Die groep bestaat onder andere uit elf man die is overgestapt van AAC Cosmos.

Microsoft-partner

Axians is sinds 1993 actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf richt zich op advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van opslag-, beveiliging- en IP-telefonienetwerken. Het bedrijf levert onder andere apparatuur van Aruba Networks, Cisco, Trend Micro, Microsoft en Citrix.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4121621). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.