Managed hosting door True

Apple-dealer iCentre neemt MaxMe over

 

iCentre, de grootste en snelstgroeiende keten van Apple-resellers in ons land, neemt alle zeven vestigingen van MaxMe over. Met de overname versterkt iCentre zijn positie. MaxMe is gevestigd in Assen, Emmen, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Lelystad en Sneek.

Tot dusver had iCentre daar geen vestigingen. iCentre ziet een sterk groeiende behoefte aan moderne, hoogwaardige winkels en persoonlijk advies doordat steeds meer mensen (van Windows) overstappen op Apple en door de opkomst van smartphones, apps, tablets en mobiel internet. Na de overname telt iCentre 22 vestigingen in ons land en is daarmee veruit de grootste Apple-reseller.

Wouter Schortinghuis, directeur van iCentre licht toe: "De overname van MaxMe past bij onze ambitie en strategie om het iCentre-netwerk binnen Nederland uit te breiden. Met de overname vergroten we ons bereik en zijn we in staat klanten in Noord-Nederland beter te bedienen. De vestigingen van MaxMe sluiten qua cultuur en persoonlijke benadering perfect aan op de iCentre organisatie. Ik kijk er naar uit om de bestaande klanten van MaxMe vanuit dezelfde klantgerichte benadering voortaan onder het iCentre label te bedienen. Ook verwelkom ik met veel enthousiasme de voormalige MaxMe medewerkers die onze organisatie aanzienlijk zullen gaan versterken."

Veel groeimogelijkheden in zakelijke en educatieve markt
Vanwege de snelle technologische ontwikkelingen en de veranderende eisen van eindgebruikers ziet iCentre veel groeimogelijkheden in de zakelijke en educatieve markt. Om die reden investeert iCentre fors in de uitrol van nieuwe concepten met Mac's, iPads en andere Apple-producten. Vanwege het innovatieve karakter van de Apple-producten wordt persoonlijk advies en ondersteuning via fysieke winkels steeds belangrijker. iCentre blijft daarom dan ook in de toekomst op zoek naar vestigingsplaatsen voor nieuwe winkels of overname van bestaande winkels van Apple Resellers.

Profiel iCentre
Als medio september een vestiging in Den Haag en Oss wordt geopend telt iCentre 24 vestigingen en is daarmee de grootste en snelstgroeiende aanbieder van Apple-producten Nederland. Sinds 2008 is investeringsmaatschappij Antea aandeelhouder samen met algemeen directeur Wouter Schortinghuis. iCentre richt zich op advies en verkoop op drie terreinen: de particuliere markt, zakelijke markt en de educatieve markt middels een eigen netwerk van hoogwaardige eigen winkels, technische service en adviesdiensten. Met 300 medewerkers realiseert iCentre in 2011 naar verwachting een omzet van circa 135 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4120736). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.