Managed hosting door True

Hechtere samenwerking Sybase en SAP

 

Sybase, aanbieder van bedrijfsbrede mobiele infrastructuur en oplossingen voor informatiemanagement, maakte gisteren bekend dat zijn Adaptive Server Enterprise wordt geïntegreerd met SAP Business One 2004, de nieuwste versie van SAP's geïntegreerde business management-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven.

SAP verkoopt en distribueert de combinatie SAP Business One en Sybase ASE via haar wereldwijde netwerk van meer dan 650 toeleveranciers en solution partners. Sybase biedt hierbij speciale migratie- en ondersteuningsprogramma’s waarmee solution partners die oplossingen voor  SAP Business One aanbieden, ook programma’s kunnen aanbieden voor Sybase Adaptive Server Enterprise.

"Sybase en SAP voelen zich geroepen om meer IT-oplossingen voor de MKB-markt te ontwikkelen, in het bijzonder voor belangrijke verticale markten waarin we allebei ervaring hebben", zegt dr. Raj Nathan, senior vice president Information Technology and Solutions Group Sybase. "Met SAP Business One op Sybase ASE, krijgen klanten beschikking over databaseprestaties die normaal gesproken voorbehouden zijn aan de allergrootste enterprise-systemen." 

Sybase ASE bevat ingebouwde doe-het-zelf management- en -tuningtools, wizards om routinetaken te automatiseren en XML- en Web-ondersteuning.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/411376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.