Managed hosting door True

Opslagleverancier Imation wordt kofferdistributeur

 

Imation, leverancier van verwisselbare opslagmedia, en Perm-A-Store, fabrikant van Turtle-bewaarkoffers voor verwisselbare opslagmedia, hebben een distributie-overeenkomst gesloten. Imation wordt hiermee Turtle-distributeur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Turtle-koffers zijn ontworpen om digitale opslagmedia te beschermen tegen beschadigingen, onder andere veroorzaakt door elektrostatische lading, luchtvochtigheid, ultraviolette straling en stofdeeltjes.


Peter-Paul van Heesewijk, Imation Business Manager Magnetic Products, zegt: "Een tapecartridge is een zorgvuldig samengesmolten verzameling kunstof en metalen onderdelen met een nauwkeurige maatvoering. Van zeer grote invloed op de veiligheid van data is de behandeling van cartridges. Uit onderzoeken blijkt dat gegevensverlies in 28 procent van de gevallen wordt veroorzaakt door menselijke factoren. Imation houdt zich al jaren bezig met het informeren van het belang van de juiste behandeling van opslagmedia en biedt bijvoorbeeld opleidingen aan om IT-professionals te leren hoe met media om te gaan om zo het risico van gegevensverlies te verminderen. De Turtle-koffer is een uitstekende aanvulling op ons assortiment en veiligheidsstreven.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/411350). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.