Managed hosting door True

Computerlinks Nederland distribueert Crossbeam

 

Computerlinks Nederland distribueert Crossbeam, leverancier van hardware appliances op het gebied van netwerk en beveiliging.

Crossbeam biedt eenvoudige geïntegreerde oplossingen voor optimale schaalbaarheid en betrouwbaarheid van netwerken. Op een Crossbeam-appliance kunnen meerdere applicaties tegelijkertijd operationeel zijn zoals een firewall en Intrusion Detection and Prevention (IDP). Kees van Kempen, Regio Manager van Computerlinks Nederland. 'Crossbeam is  een waardevolle aanvulling op ons portfolio. In de dynamische beveiligingsmarkt wordt consolidatie van het datacenter steeds belangrijker. De modulaire systemen en de nieuwe functionaliteiten van het succesvolle X-serie platform van Crossbeam spelen in op die ontwikkeling.'

Computerlinks biedt diensten aan het partnerkanaal met Professional Services, 7x24 uur's ondersteuning vanuit het eigen Network Operations Center (NOC), Managed Services, trainingen voor diverse securityleveranciers. Het sales team werkt nauw samen met resellers om nieuwe markten te ontginnen en wordt daarbij ondersteund door de marketing- en support afdeling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4102927). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.