Managed hosting door True

Blue Coat-CEO weg na slecht kwartaal

 

Michael Borman, ceo en bestuurder van netwerkbeveiligingsbedrijf en wan-optimalisatiespecialist Blue Coat Systems, heeft het bedrijf verlaten. Hij vertrekt na de bekendmakting van slechte tweedekwartaalcijfers. Borman was nog geen jaar in dienst bij Blue Coat.

Blue Coat zag zijn omzet en winst in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar kelderen. De omzet bedroeg 109,5 miljoen dollar, terwijl een jaar eerder in hetzelfde kwartaal een omzet van 120,7 miljoen dollar werd gehaald. De winst bedroeg 2,7 miljoen dollar, dat is minder dan de 13,9 miljoen dollar winst in het eerste kwartaal van 2010. Verder zijn de verwachtingen voor het tweede kwartaal naar beneden gesteld. Dat komt onder andere doordat Amerikaanse overheidinstellingen minder geld uitgeven aan ict.

Opvolger Gregory Clark

Gregory Clark, voorheen ceo van Mincom dat nu in handen is van de ABB Group, heeft Borman opgevolgd. Clark werkte eerder bij supply chain-specialist E2open en hij was oprichter van softwarebedrijf Dascom, dat nu in handen is van IBM.

Wat Borman gaat doen is onbekend. Hij heeft in ieder geval genoeg werkervaring. Zo werkte Borman eerder als ceo bij Avocent en als topmanager bij IBM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4102868). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.